Superrea i fabriksshopen på täcken och kuddar!

Hög kvalitet är Varnamo of Swedens signum. Nu går det dessutom att köpa riktigt bra täcken och kuddar till extra lågt pris. Tisdag 27/3, tisdag 3/4 och torsdag 5/4 säljer vi ut vissa produkter till priser som ligger 80 % under det ordinarie priset!
– UPPDATERING – SLUTSÅLT! Vi tackar våra kunder för det stora intresset. Fabriksshopen håller öppet som vanligt md sina fina erbjudanden, men produkterna i “Superrean” är nu slutsålda.

Det går bra för Varnamo of Sweden. Omsättningen slår nya rekord och nya maskiner är på väg in för att vi ska kunna möta efterfrågan med högre produktionstakt.
Så nu behöver vi rensa ut lagret och kommer under tre dagar att sälja ut vissa produkter till superlåga priser. Ett av företagets finaste täcken, ett fluffigt fibertäcke med tyg i bomull av hög kvalitet säljer vi nu för 295 kronor. Och då får man två medium-kuddar på köpet!
Fabriksshopen finns bredvid företags fabrik i Värnamo. Den är normalt öppen på tisdagar och torsdagar kl 14-18. Men på skärtorsdagen är det stängt. Erbjudandet gäller under tre försäljningsdagar. Tisdag denna veckan samt tisdag och torsdag nästa vecka gäller erbjudandet.
Det handlar om produkter med små skönhetsfel, men annars med den sedvanligt höga Varnamo of Sweden – kvaliteten. Att lagret har fyllts på nu med andrasorterade produkter är en följd av att det är högt tryck i fabriken. En viss andel täcken och kuddar med små skönhetsfel blir det alltid.
Att det är ett riktigt förmånligt köp intygar Martin Åhlander på Varnamo of Sweden.
– Rekommenderat butikspris för det täcket och de två kuddarna ligger på 1 585 kronor. Så det är mer än 80 procents lägre pris!
Men utbudet är begränsat, därför gäller det bara under tre dagar.
– Vi reserverar oss för att det kan bli slutsålt, säger Berit Åhlander.

Varnamo of Sweden är ett varumärke som ägs av Värnamo Sängkläder AB. Fabriksshopen ligger intill fabriken på Bangårdsgatan 107 i Värnamo.