Konsten att bädda svalt

 

Sängkläder med fiber som transporterar bort fukt effektivt. Det hjälper att hålla temperaturen i sängen på en behaglig nivå.

Ni känner säkert igen det: man vaknar svettig, lakanen blöta och man sliter av sig täcket för att få lite svalka mot huden. Sedan vaknar man igen av det blivit för kallt. Och så där kan det hålla på genom natten. Täcke av, täcke på, täcke av igen och så vidare.

Varnamo of Sweden har tagit fram en speciell produktlinje för att hjälpa till med det problemet. TopCool heter den och finns som täcke, kudde och madrasskydd.
TopCool är egentligen en speciell fiber. Det är modern textilteknologi som även används i träningskläder.

Top Cool funktionella sängkläder.
Top cool finns som täcke, kudde och madrasskydd.
Klicka här för att komma till webbshopen.

Då handlar det om funktionella träningskläder, som har just denna fukttransporterande funktionen. Och vi som använt funktionella träningskläder vet att det fungerar. Man vill aldrig gå tillbaka till svettiga bomullströjor igen. Det är ju logiskt att använda den textilteknoligin även i sängkläder, för ibland är det som om man sprungit ett maratonlopp i sängen, att döma av hur svettvåta sängkläderna är.
Top cool hjälper till att transportera bort fukten, det gör i sin tur att det är lättare att hålla en jämn temperatur i sängen. Inte för varmt, inte för kallt, utan lagom svalt.
Själva fibern hämtar Varnamo of Sweden från Asien, men täcket, kudden och madrasskyddet tillverkas i Varnamo of Swedens fabrik i Småland. Det bästa sättet att ha kontroll över kvaliteten är att tillverka själv. Det gör sängkläderna från Varnamo of Sweden smått unika också på det sättet. Det är det enda företaget som har kvar tillverkningen av täcken och kuddar i Sverige.
Modern textilteknologi och svensk produktion. Det blir inte mycket bättre än så.

Varnamo of Swedens produkter säljs i butiker över hela landet. Klicka här för att hitta en butik nära dig.
Varnamo of Swedens produkter säljs i butiker över hela landet.
Klicka här för att hitta en butik nära dig.

Thomas Lundh
www.seokompetens.se