Heta dagar och svettiga nätter…

Vad härligt det är med soliga och fina dagar. Men varma nätter kan vara jobbiga. Varnamo of Sweden har två produktlinjer som hjälper dig till svalare nätter.

Vi som är i medelåldern har kanske mest erfarenhet av problemet: svettiga nätter. Nu när det är så soliga, varma, härliga dagar är det en liten plåga för ännu fler; störd sömn på grund av att man vaknar av att bli för varm i sängen och sängkläder som korvar ihop sig av svett och att man rullar runt och inte riktigt hittar den där sköna, lugna, svala nattron som vi alla så väl behöver.
Vi på Varnamo of Sweden har funderat mycket över detta problem. Vi är måna om att utveckla produkter som möter våra kunders behov. Nu har vi två produktlinjer som möter just detta problem med för varma nätter.
Vår nya linje Outlast® tillverkad av textil som är utvecklat av Nasa, för att användas av austronater under rymdfärd. Där har man extra stort behov av att hjälpa kroppen att hålla rätt temperatur. Vi har använt tyget till att skapa täcken, madrasskydd och kuddfodral, som ger dig svalare och mer jämn temperatur under natten.

Sedan tidigare har vi också vår produktlinje TopCool, med täcke, madrasskydd och kudde i samma sorts material som finns i funktionella träningskläder.
Det tyget är vävt av fiber som hjälper till att transportera fukt från kroppen. Det är många som har provat TopCool-produkterna och hittat ett sätt att bli lite mindre het under nätterna.

Varnamo och Sweden är ett unikt varumärke för sängkläder i Sverige. Tillverkningen av sängkläderna sker i fabriken i Värnamo i Småland. Där har vi tillverkat sängkläder sedan 1951 och hela tiden utvecklat produkterna för att skapa riktigt bra sängkläder med hög kvalitet.
Våra produkter finns att köpa på webben, men framför allt hittar man dem hos våra 330 återförsäljare i butiker runt om i hela landet.

Varnamo of Swedens produkter säljs i butiker över hela landet.
Klicka här för att hitta en butik nära dig.