”Den perfekta kudden”

Vår kudde Anemon XL har blivit en succé över hela Sverige. Faktiskt får den så mycket beröm att vi nästan rodnar här nere i Småland.

Det var i slutet av 2015 vi började märka av att kunder hörde av sig med speciella historier kring Anemon XL. Vi fick mejl från människor som använt den och som berättade hur sömnen blivit bättre och till och med att rygg- och nackvärk försvunnit.
Vi blev förvånade. Att kudden var bra visste vi. När vi utvecklar sängkläder strävar vi alltid efter så hög kvalitet som möjligt. Fyllningen, tyget, sömnaden. Vi sparar inte på krutet där. Men att den skulle ha sådana effekter som mejlen berättade om var överraskande.
Vi bad vår kiropraktor Andreas Söderström testa den. Hans utlåtande över kudden stärkte oss ytterligare. Det var verkligen en kudde som överträffade våra egna förväntningar.
Sedan dess har vi sålt tiotusentals Anemon XL. Kuddproduktionen har ökat rejält i vår fabrik.
Det allra roligaste är att kommentarerna från kunder fortsätter att komma in. Särskilt på vår Facebooksida, där strömmar det in. Som tillverkare blir man varm om hjärtat av en sådan här kommentar:

Skärmavbild 2017-05-02 kl. 08.22.20

Gå till Anemon kudden »

Det har faktiskt kommit in så många som 3 708 kommentarer om Anemon XL på Facebook, sedan vi gjorde det första inlägget om den förra hösten. Alltså, det är helt sanslöst egentligen. Ett sådant engagemang!
Även en hel del recensioner får man på FB. I vårt fall handlar recensionerna nästan alltid om Anemon XL (men vi har faktiskt ett ganska brett övrigt sortiment med sängkläder också ;).
Många av dem är väldigt positiva, som denna:

Skärmavbild 2017-05-02 kl. 08.28.47

Det är ju helt öppet att kommentera och recensera på Facebook. Vi är jätteglada att så många velat ge oss ett högt betyg:

Skärmavbild 2017-05-02 kl. 08.29.12

Men alla är inte lika översvallande, förstås. Även om vi mest får positiva kommentarer så är det nog omöjligt att tillverka en kudde som passar 100 procent av mänskligheten. Vi är alla olika och har olika kroppsformer. Och från företagets sida har vi aldrig påstått att vår kudde har medicinska egenskaper, även om många kunder vittnar om just det.
Det är med kuddar som med allt annat här i livet. Man får prova sig fram tills man hittar den som passar en själv bäst.
Att det är så många som tycker att just vår kudde passar dem, är vi oerhört stolta över.
Så tack, alla fina kunder för era underbara kommentarer och de sköna berättelser som ni delar med er av!

Varnamo of Swedens produkter säljs i butiker över hela landet. Klicka här för att hitta en butik nära dig.
Varnamo of Swedens produkter säljs i butiker över hela landet.
Klicka här för att hitta en butik nära dig.