Värken försvann med nya kudden

Natalia Lindberg har haft ont i nacke och rygg flera år. Men när hon började använda Varnamo of Swedens kudde Anemon XL, försvann värken.
– Det är helt fantastiskt, säger Natalia om känslan att vakna utan värk.
Hon också har skrivit om det på sin egen blogg.
Natalias värk har renderat en hel del besök hos naprapat och massör genom åren. Men sedan hon fick kudden i julas har hon kunnat vara utan behandling.
– Jag har inte varit hos en massör sedan innan jul. Innan var det nödvändigt för att få hjälp med att mjuka upp musklerna.

Kudden Anemon
Kudden Anemon. Klicka här för att komma till webbshopen.

Att en kudde kan ha en sådan effekt, låter ju nästan otroligt och Natalia tyckte också att det var märkligt.
– Jag tänkte först att det kanske var psykologiskt, att jag hoppades så mycket på att det skulle bli bättre med kudden att jag upplevde det så. Men det fungerar ju i vilket fall som helst. Jag har inte värk längre.
– Jag var i Stockholm i två dagar i jobbet. Då hade jag inte min kudde med mig och då kom värken tillbaka. Sedan försvann den igen när jag kom hem och kunde använda kudden.
När kiropraktor Andreas Söderström testade

Värnamo Sängkläder
Kuddarna tillverkas i vår fabrik i Värnamo, de säljs i butiker över hela Sverige.
Klicka här för att hitta en återförsäljare nära dig.

Anemon kom han också fram till att det är en kudde som ger bra avlastning. Att storleken och konstruktionen av kudden gör att kroppen lättare får en bra liggställning.
Är det något som du har funderat över, att liggställningen påverkas?
– Jag ligger alltid på sidan och det verkar ju fungera väldigt bra med den här kudden.
Natalia är inte ensam om att värk i nacke och rygg har blivit bättre efter att man bytt kuddar. Bland kommentarerna på Varnamo of Swedens facebooksida finns det fler som berättar om liknande upplevelser.
Egentligen är detta en bieffekt för Varnamo of Sweden. Ambitionen har inte varit att skapa kuddar i medicinskt syfte. Däremot är alltid kvaliteten vägledande i arbetet med att utveckla nya produkter. Därför är också Anemon gjord med den bästa fibern man kan få i fyllningen. Tyget är av tätt vävd ekologisk bomull och den är genuint välsydd. Resultatet är en kudde som ger bra support för nacke och axlar. När man använder den största varianten, Anemon XL, så är den vanliga upplevelsen att man får bättre stöd. Den ger en omslutande känsla när man sover med den.
Natalia berättar att det är fler i familjen som vill prova Anemon nu.
– Jag ska köpa en till min man också. Han vill låna min, men det får han inte. Jag vill aldrig mer vara utan den!